Rólunk

Családi vállalkozásunk évtizedek óta jelen van a faiparban.


Szenvedélyesen hiszünk a kiváló alapanyagok és a tökéletes megmunkálás nyújtotta különleges minőségben. Ez vezérelt bennünket, mikor útjára indítottuk új tevékenységünket, a minőségi bútorgyártást.
A fiatal generáció nyitott és dinamikus tagjait a háttérből az idősebbek támogatása és szaktudása segítette, így ötvöződött a fa ismerete, szeretete, és az egyedi elegancia iránti igény. A legkorszerűbb technológiával felszerelt üzemünkben kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, és magas fokon képzett szakemberek, asztalosmesterek közreműködésével készülnek művészien kidolgozott bútoraink, beltéri ajtóink és kiegészítő lakberendezési tárgyaink. Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk a pontos és precíz tervezésre és az alapanyagok kiválasztására - a fa alapanyagtól kezdve egészen a felületkezelő alapanyagokig.
A gyártás teljes folyamata az üzemünkben történik, a kiválasztott fa alapanyag szárításától, megmunkálásától egészen a késztermék - bútorok felületkezeléséig. A felületkezelésnél szintén csúcs minőségű és környezetbarát anyagokat használunk. Minden az üzemünkben elkészült bútor, ajtó márkajelzéssel van ellátva, mintegy minőségi garanciaként a terméknek.
Termékpalettánk különböző stílusú bútorokat foglal magába, a klasszikustól a modernig, melyekből teljes kollekciók kaphatók: nappali , dolgozó szoba bútorok, háló szoba bútorok, előszoba bútorok, étkezők, konyha bútorok , gyerekszoba bútorok, és egyedi tervezésű bútorokBízunk abban, hogy termékpalettánkon megtalálja azt a formavilágot, melynek segítségével megvalósíthatja álmai otthonát. Bármilyen legyen is ez az elképzelés, ha minőséget és egyediséget keres, szívesen állunk rendelkezésére. Reméljük, hogy rövidesen Önt is elégedett Megrendelőink körében üdvözölhetjük.