Szolgáltatásaink

  • Bútor tervezés
  • Lakberendezés  

Tervezés

Minden új feladat egy kihívás, legyen az lakás, családi ház, vendéglátótér vagy iroda. A harmóniát és a praktikusságot mindegyiknél igyekszünk célként kitűzni. Minden esetben a megrendelő választja ki, hogy milyen hangulatú térben kíván élni, dolgozni. Ebben a kérdésben segítség lehet, hogy mit szeretne megtartani a meglévő berendezési tárgyaiból, de az is lehet, hogy változtatni kíván megszokott életterén. Ha kiderül, hogy Önnek egyedi bútorra van szüksége, felmérjük a helyet és az igényeket, majd megtervezzük azt.

Felmérés

Felmérés során munkatársaink előre egyeztetett időpontban a választásához szükséges minden segédanyaggal ellátva keresik fel Önt., tekintettel arra, hogy a megbeszélés - értelem szerűen - a későbbi beépítés helyszínén történik

Bútorgyártás

A megtervezett – kiválasztott bútorok gyártását elejétől-végéig  figyelemmel kísérheti, a gyártás bármelyik szakaszában vethet egy pillantást a kizárólag Önnek készülő bútorokra, berendezési tárgyakra, beltéri ajtókra, ill. kültéri nyílászárókra.

Beépítés

Az elkészült  bútorokat helyszínre szállítjuk, szakembereink segítségével elhelyezzük , beépítjük, az előre megtervezett, megbeszélt helyre.
Beltéri ajtók lakása legtöbbet használt bútorai lesznek ezért érdemes odafigyelni már a beépítésükre is.
Beltéri ajtóink minden esetben utólag szerelhető tokkal készülnek. Az utólag szerelhető tokos beltéri ajtók beépítése komoly szaktudást igényel, ezért a későbbi kellemetlenségeket elkerülendő, a beltéri ajtó beépítést érdemes olyan szakemberekre bízni akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek utólag szerelhető beltéri ajtó beépítés terén. A beltéri ajtók beépítését a szakipari munkák elvégzését követően kell elvégezni. Azaz a burkolás, festés, gépészeti munkák, stb. befejezését követően.
 

  • CNC bérmunka
  • Bérfurnérozás
  • Bérfestés