Bútorok

Bútorok

 • Isabell

  Isabell

  Az "Isabell" bútorcsaládhoz tartozó termékeink az egyik legdíszesebb bútorcsalád. Dúsan faragott lábazattal és díszoszlopaival igazi dísze lehet otthonunknak. Bútorainknak nemcsak az ajtajai betétesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak díszítve. Az ajtókat rézpántokkal szereljük. A fiókokat a hagyományos csapozással készítjük, melyek mozgatásához fa fiókcsúszókat használunk. A fiókokra szerelt fogantyúk a bútoraink exkluzív megjelenését tükrözik. "Isabell" bútoraink egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhetők. Mindegyik típusú szekrény létezik kettő, három, négy illetve öt ajtós változatban.

  Bővebben információ a bútorról→
 • Natalie

  Natalie

  A "Natalie" bútorcsaládhoz tartozó termékeink faragott koronával, díszoszlopokkal és enyhén íves betétekkel vannak ellátva. Bútorainknak nemcsak az ajtajai betétesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak díszítve. Az ajtókat rézpántokkal szereljük. A fiókokat a hagyományos csapozással készítjük, melyek mozgatásához fa fiókcsúszókat használunk. Az ajtókra és fiókokra szerelt fogantyúk a bútor exkluzív megjelenését tükrözik. "Natalie" termékeink egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhetők. Mindegyik típusú szekrényünk létezik kettő, három, négy illetve öt ajtós változatban

  Bővebben információ a bútorról→
 • Stephanie

  Stephanie

  A "Stephanie" bútorcsalád talán az egyik legsikeresebb bútorcsaládunk. Az egyenes vonalvezetéssel, aprólékos kidolgozással tökéletesen megformálja az egyszerű, mégis igényes bútor kategoriáját. A bútorcsaládhoz tartozó termékeink faragott oszlopokkal, szekrényeink faragott koronával vannak díszítve. Bútorainknak nemcsak az ajtajai betétesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak ellátva. A fiókokat hagyományos csapozással készítjük, melyek mozgatásához fa fiókcsúszókat használunk. Az ajtókra szerelt fogantyúk a bútor exkluzív megjelenését tükrözik. A kollekció tagjai egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhetők. Mindegyik típusú szekrényünk létezik kettő, három, négy illetve öt ajtós változatban.

  Bővebben információ a bútorról→
 • Anastasia

  Anastasia

  Az  "Anastasia" kollekcióhoz tartozó bútoraink faragott koronával, faragott díszoszlopokkal és íves betétekkel díszítettek, melyek minden igényt kielégítő ékes dísze lehet lakásunknak. A bútorcsalád tagjainak nemcsak az ajtajai betétesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak díszítve. Az ajtókat rézpántokkal szereljük. A fiókot hagyományos csapozással készítjük, melyek mozgatásához fa fiókcsúszókat használunk. Az ajtókra és fiókokra szerelt fogantyúk a bútor exkluzív megjelenését tükrözik. A kollekció minden tagja egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhetők. Szekrényeink mindegyik típusa létezik egy, kettő, három, négy illetve ötajtós változatban.

  Bővebben információ a bútorról→