Stephanie / Bútorok

Stephanie

A "Stephanie" bútorcsalád talán az egyik legsikeresebb bútorcsaládunk. Az egyenes vonalvezetéssel, aprólékos kidolgozással tökéletesen megformálja az egyszerű, mégis igényes bútor kategoriáját. A bútorcsaládhoz tartozó termékeink faragott oszlopokkal, szekrényeink faragott koronával vannak díszítve. Bútorainknak nemcsak az ajtajai betétesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak ellátva. A fiókokat hagyományos csapozással készítjük, melyek mozgatásához fa fiókcsúszókat használunk. Az ajtókra szerelt fogantyúk a bútor exkluzív megjelenését tükrözik. A kollekció tagjai egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhetők. Mindegyik típusú szekrényünk létezik kettő, három, négy illetve öt ajtós változatban.

Azonosító: Stephanie Elemek száma: 16

VI-Sz 12 Vitrinesszekrény

VI-Sz 12 Vitrinesszekrény

Étkező bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) bútorcsalád négyajtós, egyfiókos vitrines szekrénye igazi dísze lehet étkezőnknek. A szekrénynek nemcsak az ajtajai üvegesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak díszítve.

VI-048 Vitrines sarokszekrény

VI-048 Vitrines sarokszekrény

Étkező bútor

A "Stephanie" egyajtós vitrines sarokszekrénye igazi dísze lehet étkezőnknek. Az ilyen bútordarab a háztartás „ünnepi” porcelánját, értékes üveg neműit és könyveit hivatott tárolni.

VI-045 Videós komód

VI-045 Videós komód

Nappali bútor

Az " Stephanie" (tip.: SP) bútorcsaládhoz tartozó 2 ajtós, nyitott polcos TV szekrénye aprólékos kidolgozásának köszönhetően mindennek meg van a helye. A zárt ajtók mögötti tér a cd és dvd lemezek tárolására lett kialakítva.

SV-A2F1-010 Vitrinesszekrény

SV-A2F1-010 Vitrinesszekrény

Dolgozószoba bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) egyajtós és egyfiókos vitrines szekrénye igazi dísze lehet dolgozószobánknak, de elhelyezése nem szorítkozik egyetlen helyiségre. A képen látható szekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

VI-044 Bárszekrény

VI-044 Bárszekrény

Étkező bútor

 A képen látható "Stephanie" (tip.: SP) bárszekrény egy klasszikus étkező részeként funkcionál, melynek minden kis részlete gondosan meg lett tervezve.

SV-A4F1-020 Vitrinesszekrény

SV-A4F1-020 Vitrinesszekrény

Étkező bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) négyajtós és egyfiókos vitrines szekrénye igazi dísze lehet étkezőnknek. A szekrénynek nemcsak az ajtajai betétesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak díszítve.  A képen látható szekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

SíV-A8F3-040 Vitrinesszekrény

SíV-A8F3-040 Vitrinesszekrény

Nappali bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) négyajtós, háromfiókos vitrines szekrénye igazi dísze lehet nappalinknak, de elhelyezése nem szorítkozik egyetlen helyiségre. Az ajtókra szerelt fogantyúk a bútor exkluzív megjelenését tükrözik. A képen látható szekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

SíV-A4F1-020 Vitrinesszekrény

SíV-A4F1-020 Vitrinesszekrény

Étkező bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) kétajtós, egyfiókos vitrines szekrénye igazi dísze lehet étkezőnknek.  A képen látható szekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető. Mindegyik típusú vitrinesszekrény létezik egy, kettő, három, négy illetve öt ajtós változatban.

SíV-A2F1-010 Vitrinesszekrény

SíV-A2F1-010 Vitrinesszekrény

Nappali bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) egyajtós, egyfiókos vitrines szekrény elhelyezése nem szorítkozik egyetlen helyiségre. Az ilyen bútordarab a háztartás „ünnepi” porcelánját, értékes üveg neműit és könyveit hivatott tárolni. Az ajtókat rézpántokkal szereljük. Mindegyik típusú vitrinesszekrény létezik egy, kettő, három, négy illetve öt ajtós változatban.

D-K 4050 Komód

D-K 4050 Komód

Hálószoba bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) bútorcsaládhoz tartozó komód használható mind hálószobában ruhák tárolására, mind társalgókban, nappalikban pusztán esztétikai megfontolásból. A gyönyörű díszoszlopos faragásokkal díszített komód öt fiókból áll. A képen látható komód egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

SfV-A2F0-020 (VI-046) Vitrinesszekrény

SfV-A2F0-020 (VI-046) Vitrinesszekrény

Nappali bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) kétajtós vitrines szekrénye igazi dísze lehet nappalinknak. Az ilyen bútordarab a háztartás „ünnepi” porcelánját, értékes üveg neműit és könyveit hivatott tárolni. Az ajtókra szerelt fogantyúk a bútor exkluzív megjelenését tükrözik.

D-K 4030 Éjjeliszekrény

D-K 4030 Éjjeliszekrény

Hálószoba bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) bútorcsaládhoz tartozó faragott díszoszlopokkal ellátott éjjeliszekrénye igazi dísze a hálószobának. Két nagyobb és egy kisebb fiókból álló éjjeliszekrény oldalai külső beszegező lécekkel vannak díszítve.  A képen látható éjjeliszekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

D-I 1140 Íróasztal

D-I 1140 Íróasztal

Dolgozószoba bútor

Az "Stephanie" (tip.: SP) bútorcsaládhoz tartozó íróasztal praktikus elrendezésével, mely 1 ajtós tároló szekrényből, 3 nagyobb és 1 kisebb fiókból áll, minden igényt kielégítő ékes dísze lehet dolgozószobánknak.

D-H 4420 Franciaágy

D-H 4420 Franciaágy

Hálószoba bútor

 A "Stephanie" (tip.: SP) bútorcsalád talán az egyik legsikeresebb bútorcsaládunk. Ehhez a bútorcsaládhoz tartozó ágy faragott koronával és díszoszlopokkal van ellátva. Az ágynak mind a fejrésze, mind a lábrésze betétes, melyek külső beszegezőlécekkel vannak díszítve.

VI-SzA3 12 Vitrinesszekrény

VI-SzA3 12 Vitrinesszekrény

Étkező bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) bútorcsalád háromajtós, egyfiókos, polcos vitrines szekrénye igazi dísze lehet étkezőnknek. A szekrénynek nemcsak az ajtajai betétesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak díszítve.

VI-SzP 12 Könyvesszekrény

VI-SzP 12 Könyvesszekrény

Dolgozószoba bútor

A "Stephanie" (tip.: SP) bútor kollekcióhoz tartozó egyajtós, egyfiókos, nyitott polcos változatú - könyves szekrénye minden igényt kielégítő bútordarabja dolgozószobánknak.