Isabell / Bútorok

Isabell

Az "Isabell" bútorcsaládhoz tartozó termékeink az egyik legdíszesebb bútorcsalád. Dúsan faragott lábazattal és díszoszlopaival igazi dísze lehet otthonunknak. Bútorainknak nemcsak az ajtajai betétesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak díszítve. Az ajtókat rézpántokkal szereljük. A fiókokat a hagyományos csapozással készítjük, melyek mozgatásához fa fiókcsúszókat használunk. A fiókokra szerelt fogantyúk a bútoraink exkluzív megjelenését tükrözik. "Isabell" bútoraink egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhetők. Mindegyik típusú szekrény létezik kettő, három, négy illetve öt ajtós változatban.

Azonosító: Isabell Elemek száma: 21

A-V 1110 Vitrinesszekrény

A-V 1110 Vitrinesszekrény

Nappali bútor

Az "Isabell" egyajtós, - faragott koronával, lábazattal és díszoszlopokkal ellátott - egyfiókos vitrines szekrény gyönyörű megmunkálásával igazi dísze lehet otthonunknak. Az ilyen bútordarab a háztartás „ünnepi” porcelánját és értékes üvegneműit hivatott tárolni. Mindegyik típusú vitrines szekrény létezik egy, kettő, három, négy illetve öt ajtós változatban.

A-Tv 1201 TV szekrény

A-Tv 1201 TV szekrény

Nappali bútor

Az " Isabell" bútorcsaládhoz  tartozó kétajtós, nyitott polcos, faragott lábazattal, díszoszlopokkal és íves betétekkel ellátott TV szekrény ékes dísze lehet  a nappalinknak. Aprólékos kidolgozásának köszönhetően mindennek meg van a helye. A zárt ajtók mögötti tér a cd és dvd lemezek  tárolására lett kialakítva. A képen látható tv szekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

A-TK 190 Tükör

A-TK 190 Tükör

Hálószoba bútor

Az "Isabell" fésülködő asztalhoz tartozó tükör faragott koronája és díszoszlopai visszaköszönnek a franciaágy fejrészén és némelyik ruhásszekrényen is, így alkotva harmóniát a térben.

A-T 1230 Tálaló

A-T 1230 Tálaló

Étkező bútor

Az "Isabell" tálaló használható étkezőben és nappaliban is. A gyönyörű lábazati, díszoszlopos és fiókbetétes faragásokkal díszített tálaló három fiókból és két ajtóból áll.

A-T 1230 Komód

A-T 1230 Komód

Hálószoba bútor

 A gyönyörű lábazati, díszoszlopos és fiókbetétes faragásokkal díszített "Isabell" komód három fiókból és két ajtóból áll. A komód ajtajai és oldalai, melyek külső beszegezőlécekkel vannak díszítve, betétesek. A képen látható komód egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

A-R 1430 Ruhásszekrény

A-R 1430 Ruhásszekrény

Hálószoba bútor

Az "Isabell" bútorcsaládhoz tartozó 4 ajtós 3 fiókos ruhásszekrény, dúsan faragott koronával, lábazattal, díszoszlopokkal, gyönyörűen faragott fiókbetétekkel. Az ajtókra és fiókokra szerelt fogantyúk a bútor exkluzív megjelenését tükrözik. A képen látható szekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

A-R 1330 Ruhásszekrény

A-R 1330 Ruhásszekrény

Hálószoba bútor

Az "Isabell" bútorcsaládhoz tartozó 3 ajtós, 3 fiókos ruhásszekrény, dúsan faragott koronával, lábazattal, díszoszlopokkal,  és gyönyörűen faragott fiókbetétekkel készül. A képen látható szekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

A-K 1213 Könyvesszekrény

A-K 1213 Könyvesszekrény

Nappali bútor

Egy klasszikus nappali szekrény nemcsak tároló, de a szoba dísze is egyben. Az "Isabell" bútor kollekcióhoz tartozó faragott koronával, lábazattal és díszoszlopokkal ellátott - két üveg ajtós, egyfiókos és három nyitott polcos változatú - könyves szekrény minden igényt kielégítő bútordarabja a nappalinak.

A-K 1070 Komód

A-K 1070 Komód

Hálószoba bútor

A gyönyörű lábazati, díszoszlopos és fiókbetétes faragásokkal díszített "Isabell" komód négy fiókból áll. A komód oldalai, melyek külső beszegezőlécekkel vannak díszítve, betétesek. A képen látható komód egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

A-K 1030 Éjjeliszekrény

A-K 1030 Éjjeliszekrény

Hálószoba bútor

Az "Isabell" bútorcsaládhoz tartozó faragott lábazattal és díszoszlopokkal ellátott éjjeliszekrény igazi dísze a hálószobának. A két nagyobb és egy kisebb fiókból álló éjjeliszekrény oldalai, melyek külső beszegező lécekkel vannak díszítve, betétesek.  A képen látható éjjeliszekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

A-K 1013 Könyvesszekrény

A-K 1013 Könyvesszekrény

Dolgozószoba bútor

Az "Isabell" bútorcsaládhoz tartozó három nyitott polcos és egy fiókos könyves szekrény dúsan faragott koronával, lábazattal, díszoszlopokkal és fiókbetéttel van ellátva. A szekrénynek az oldalajtajai betétesek és külső beszegező lécekkel vannak díszítve.

A-I 1140 Íróasztal

A-I 1140 Íróasztal

Dolgozószoba bútor

Az " Isabell" bútorcsaládhoz tartozó faragott lábazattal, díszoszlopokkal és íves betétekkel ellátott íróasztal ugyanolyan előkelő darabja a dolgozószobának, mint a bútorcsalád bármelyik másik darabja. Praktikus elrendezésével, mely egyajtós tároló szekrényből, két nagyobb és két kisebb fiókból áll, minden igényt kielégítő ékes dísze lehet dolgozószobánknak.

A-H 1420 Franciaágy

A-H 1420 Franciaágy

Hálószoba bútor

Az "Isabell" hálószoba garnítúrához tartozó franciaágy gyönyörű kézi faragású koronával, díszoszlopokkal, lábazattal és íves betétekkel van ellátva, így méltán nevezheti tulajdonosa "királyi fekhelynek". A hálószoba ágyak formai kialakítását a megszokott magasabb fejrész és alacsonyabb lábrész jellemzi.

A-F 1140 Fésülködő asztal

A-F 1140 Fésülködő asztal

Hálószoba bútor

Az "Isabell" bútorcsaládhoz tartozó gyönyörű lábazati, díszoszlopos és fiókbetétes faragásokkal díszített fésülködő toalett asztalt a hálószoba berendezés részeként terveztük meg. Az "Isabell" fésülködő asztal két nagy és két kicsi fiókból, valamint egyajtós tároló szekrénykéből áll. A képen látható fésülködő asztal egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

A-A 1540 Étkezőasztal

A-A 1540 Étkezőasztal

Étkező bútor

Az "Isabell" bútorcsaládhoz tartozik ez a kecses étkezőasztal, ami kimondottan ehhez a bútorcsaládhoz lett tervezve. Gyönyörűen faragott, íves lábaival igazi éke étkezőnknek.

A-A 1506 Dohányzóasztal

A-A 1506 Dohányzóasztal

Nappali bútor

Az "Isabell" bútorcsaládhoz tartozik ez a kecses dohányzóasztal, ami kimondottan ehhez a bútorcsaládhoz lett tervezve. Gyönyörűen faragott, íves lábaival igazi éke a nappalinak.

A-V 1220 Vitrinesszekrény

A-V 1220 Vitrinesszekrény

Nappali bútor

Ma Az "Isabell" kétajtós, - faragott koronával, lábazattal, díszoszlopokkal és fiókbetétekkel ellátott - kétfiókos vitrines szekrény. A szekrénynek nemcsak az ajtajai betétesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak díszítve. A képen látható szekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.

A-V 1330 Vitrinesszekrény

A-V 1330 Vitrinesszekrény

Nappali bútor

Az "Isabell" 3 ajtós, - faragott koronával, lábazattal és díszoszlopokkal ellátott - 3 fiókos vitrines szekrénye gyönyörű megmunkálásával igazi dísze lehet nappalinknak, de elhelyezése nem szorítkozik egyetlen helyiségre. A képen látható szekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető. Mindegyik típusú vitrines szekrény létezik egy, kettő, három, négy illetve öt ajtós változatban.

A-V 1430 Vitrinesszekrény

A-V 1430 Vitrinesszekrény

Nappali bútor

Az "Isabell" 4 ajtós, - faragott koronával, lábazattal és díszoszlopokkal ellátott - 3 fiókos vitrines szekrény gyönyörű megmunkálással készül. Ez a bútordarab nem szrítkozik egyelteln helyiségre. A szekrénynek nemcsak az ajtajai betétesek, hanem az oldalai is, melyek külső beszegező lécekkel vannak díszítve. Mindegyik típusú vitrines szekrény létezik egy, kettő, három, négy illetve öt ajtós változatban.

A-V 1432 Vitrinesszekrény

A-V 1432 Vitrinesszekrény

Étkező bútor

Az "Isabell" 4 ajtós, - faragott koronával, lábazattal és díszoszlopokkal ellátott - 3 fiókos vitrines szekrénye gyönyörű megmunkálással készül. Az ajtókra és fiókokra szerelt fogantyúk a bútor exkluzív megjelenését tükrözik. A képen látható szekrény egyedi méretben és egyedi felszereltségben is megrendelhető.